WELKOM OP ONZE WEBSITE!

Finca Simplelifemagalia S.C. (Fincas Maella) is de nummer één makelaar van Maella met vele jaren positieve ervaringen voor zowel de koper als de verkoper en met een grote hoeveelheid gerealiseerde koopovereenkomsten. We zijn bekend met de Bajo-Aragon regio en de daarbij behorende instanties. We streven naar een zo professioneel mogelijke service tijdens het aankoopproces en de service ná de aankoop. Bovendien zijn wij een geregistreerde makelaar, met de daarvoor relevante academische diploma´s en kunt u ons bezoeken op ons kantoor. 

Hierbij een korte introductie van wat wij doen:

Vóór de aankoop

-          Onderzoek status vastgoed met betrekking tot de legaliteit, de gedane betalingen, de huidige eigenaar/eigenaren en andere relevate informatie bij de verkopende partij (akte), het register, het kadaster en de Notaris. 

-          Opstellen van een voorlopig koopcontract; Begeleiding bij de aanvraag van het NIE; Inschrijving bij de staat voor het mogelijk stellen van betaling van belasting in Spanje; Betaling van de overdrachtsbelasting; Naamswijziging voor de betalingen van de desbetreffende terugkerende kosten voor het eigendom; Alle correspondentie met betrekking tot de aankoop; Begeleiding inschrijving bij gemeente; We bieden hulp bij het openen van een bankrekening; Assistentie Notarisbezoek; Nodige vertalingen; Overdragen en uitleg van koopakte; Periodieke mededeling voor belastingbetalingen.

Na de aankoop

-          Besprekingen met lokale vakmensen, waaronder architecten, aannemers, elektriciens, timmermannen, etc.; Bezoek aan eigendom met vakmensen voor een eventuele prijsopgave; Aanvraag vergunning en assistentie bij eventuele projecten; Toezicht op de werkzaamheden, totdat deze zijn afgerond en het sturen van foto´s van de werkzaamheden.

-          Overige diensten die SLM aanbiedt zijn; Assistentie bij bewerking van de grond en eventueel de daarbij behorende contracten; Assistentie bij de levering van water op de finca; Assistentie bij bezorgen van brandhout; Opslag van werkvoertuigen en/of gereedschappen; Bieden van informatie betreft de finca/het huis en iedere andere dienst die betrekking heeft op vertaling en/of optreden van intermediair.

Dan nu een korte samenvatting over de inhoud onze website;

Onder ´Locatie´ leest u over waar wij ons exact bevinden, leest u over de bereikbaarheid, het klimaat en over de agrarische activiteiten in de omgeving. U vindt informatie over wat de regio heeft te bieden in ´Vrije tijd´ en in ´Wonen op een finca´ leest u alles over de mogelijkheden op het gebied van bouwen en verbouwen.

Onder ´Renovaties´ vindt u informatie over onze werkwijze bij renovaties en vindt u een link naar onze Google+ pagina waar u verscheidene renovatieprojecten kunt bekijken.

Onder ´Nieuwe eigenaren´ vindt u reacties van mensen die bij ons een finca of dorpshuis hebben gekocht.

Onze ´Catalogus´ bestaat uit een scala van uiterst zorgvuldig geselecteerde finca´s en dorpshuizen, waarbij wordt gekeken naar de ligging, de bereikbaarheid, de bijzondere kenmerken, de kwaliteit en natuurlijk ook op de prijs. 

Bij ´Contact´ vindt u onze contactgegevens.

En voor al uw vragen, kunt u terecht op onze ´Gids´. Als u uw vraag niet kunt terugvinden, of u wilt graag een afspraak met ons maken, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze gegevens vindt u in ´Contact´.

 

-Een Spaanse boerderij midden in bergen lijkt misschien ondenkbaar, maar is het niet!-

 

Hieronder vindt u twee video's, de eerste is een uitzending van de Aragonese televisie waar een reportage is te zien over Fincas Maella Simplelifemagalia S.C. en de tweede is een corporate video