Welkom op deze pagina waarop we u informeren over de begeleiding die wij bieden bij het renoveren van een “mas”, een huis en de nieuwbouw van een “caseta”.

Fincas Maella Simplelifemagalia S.C. begeleidt de klant tijdens het hele proces van een renovatie. Deze begeleiding begint met een bezoek aan de finca/woning met een lokale aannemer waar de (nieuwe) eigenaar zijn wensen voorlegt. 

De aannemer adviseert aan de hand van zijn kennis en ervaring en als er een duidelijk beeld is gevormd, stelt de aannemer een prijsopgave op. 

Nadat er een akkoord is, vraagt de aannemer de juiste vergunning aan.

Wij werken samen met lokale aannemers, zij die op de hoogte zijn van de regelgeving en het proces van de aanvraag van vergunningen en die in contact staan met andere locale vakmensen zoals architecten, timmermannen, schilders, ijzerbewerkers, etc. Ook bemiddelen wij bij de renovatie van wegen en de levering van bijvoorbeeld water en brandhout.

Tijdens de renovatie is er direct contact tussen de klant en de aannemer via de email. Wij blijven in contact met beide partijen voor als er vragen en/of aanvullingen op de werkzaamheden zijn. Ook sturen wij regelmatig foto´s, zodat de klant de bouw (vanaf thuis) kan volgen.

Er zijn al vele tevreden klanten over het resultaat van hun gerenoveerde huis, mas of weg. Onderstaande foto brengt u naar onze Google+ pagina waar verschillende renovatieprocessen te zien zijn waarbij Fincas Maella Simplelifemagalia S.C. heeft geassisteerd.